27/10/2010

Σούπερ ΛεΜπρόν, ήττα για Μαϊάμι

Ενας ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν ήταν αρκετός για να σώσει τους Μαϊάμι Χιτ από την ήττα από τους Μπόστον Σέλτικς (80-88) στην πρεμιέρα του φετινού NBA. Ο ΛεΜπρον πέτυχε 31 πόντους και προσπάθησε να πάρει μόνος του το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Βοστώνης, που είχε σε μεγάλη μέρα τους περιφερειακούς της.




Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αλεν τέλειωσε τον αγώνα με 5/8 τρίποντα, ενώ Πιρς είχε 3/4. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλεν πέτυχε το καθοριστικό τρίποντο 50'' πριν από τη λήξη του αγώνα, σημειώνοντας το 86-80.

Σε... διαβολική μέρα βρέθηκε και ο πλέι μέικερ των Σέλτικς Ραζόν Ρόντο, ο οποίος μοίρασε 17 ασίστ στον αγώνα.

Οι πόντοι των δύο ομάδων:

Σέλτικς: Πιρς 19, Γκαρνέτ 10, Σ. Ο'Νιλ 9, Άλεν 20, Ρόντο 4, Ντέιβις 13, Ζ. Ο'Νιλ 1, Ντάνιελς 8, Ρόμπινσον 4

Χιτ: Τζέιμς 31, Μπος 8, Άντονι 2, Ουέιντ 13, Αρόγιο 3, Τζόουνς 6, Χάσλεμ 8, Χάους 8, Ιλγκάουσκας 1

Νίκη των Πόρτλαντ

Οι... εμπνεύσεις των Νας και Ρίτσαρντσον δεν ήταν ικανές να χαρίσουν στο Φοίνιξ τη νίκη επί των Πόρτλαντ. Οι Σανς είχαν ένα τραγικό τέταρτο δωδεκάλεπτο, οι οποίοι μπορεί να είχαν... καυτούς τους Νας και Ρίτσαρντσον (πέτυχαν 26 και 22 πόντους, αντίστοιχα), αλλά δε βρήκαν άξιους συμπαραστάτες.

Στην αντίπερα όχθη ξεχώρισαν οι Ρόι και Μπάτουμ, οι οποίοι πέτυχαν 24 και 19 πόντους, αντίστοιχα.

Αγχωτική νίκη για Λέικερς

Οι Λος Αντζελες Λέικερς τα βρήκαν σκούρα στην πρεμιέρα του ΝΒΑ απέναντι στους Ρόκετς, καθώς επικράτησαν εντός έδρας με 112-110. Οι Ρουκέτες βρέθηκαν να προηγούνται ακόμα και με 15 πόντους στις αρχές της τρίτης περιόδου, αλλά τελικά οι περυσινοί πρωταθλητές βρήκαν τις λύσεις και γύρισαν το παιχνίδι και πήραν προβάδισμα 99-91, πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα, θέτοντας τέλος στα όνειρα των Ρόκετς για τη νίκη.



0 comments:

Post a Comment