27/10/2010

Λύθηκε η παρεξήγηση στην Παναχαϊκή

Τέλος δόθηκε στην παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον πρόεδρο της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια και του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και ζωντανού θρύλου της αχαϊκής ομάδας, Βασίλη Στραβοπόδη.

Μετά από συνάντηση των δύο ανδρών, η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
"Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξης Κούγιας μετά το τέλος του χτεσινού αγώνα είχε συνάντηση με τον κ. Βασίλη Στραβοπόδη.
Κατά την συνάντηση αυτή δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις για τα όσα είχαν δηλωθεί κατά καιρούς και από τις δύο πλευρές σχετικά με την Παναχαϊκή και κατόπιν αυτής της εξηγήσεως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή δηλώνει ότι παύει να υφίσταται κάθε διαφορά του με αυτόν τον ποδοσφαιρικό μύθο της Παναχαϊκής για τον οποίο εκφράζει την απόλυτη εκτίμηση του τόσο ως ποδοσφαιριστή όσο και ως άνθρωπο και αναγνωρίζει τα όσα είχε προσφέρει από οποιαδήποτε θέση διαχρονικά στην Παναχαϊκή.
Κατά την συζήτηση ο κ. Βασίλης Στραβοπόδης εξήγησε στον κ. Κούγια υπό ποιες συνθήκες ο σύλλογος των βετεράνων ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Παναχαϊκή έκανε τις διάφορες τοποθετήσεις του για τον κ. Κούγια στο παρελθόν, αναγνώρισε την προσφορά του κ. Κούγια στην εξιχνίαση της ΠΑΕ Παναχαϊκή και ζήτησε από τον κ. Κούγια να γίνει συνάντηση με τον σύλλογο των βετεράνων ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής ώστε να εξομαλυνθούν όλες οι διαφορές που υπάρχουν και να προχωρήσει η Παναχαϊκή απερίσπαστη τις ποδοσφαιρικές της επιδιώξεις.
Ο κ. Στραβοπόδης ρωτήθηκε από τον κ. Κούγια αν επιθυμεί πράγματι την εξάλειψη από την πρόσοψη του σταδίου της Αγυιάς την προσωπογραφία του όπως είχε αναφερθεί στον τύπο και αυτός απάντησε πως ουδέποτε το επιθυμούσε, θεωρεί πολύ μεγάλη του τιμή να βρίσκεται η προσωπογραφία του στο στάδιο της Αγυιάς και εξήγησε ότι η προηγούμενη δήλωση του ήταν εντελώς παρορμητική εξαιτίας της ανακοίνωσης της ΠΑΕ για την μη δωρεάν είσοδο των βετεράνων στο στάδιο της Αγυιάς".

0 comments:

Post a Comment