31/10/2010

Επίθεση Μαρινάκη στον Κάκο στα αποδυτήρια!


Η συμπεριφορά του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού και προέδρου της Σούπερ Λιγκ ήταν αν μη τι άλλο προκλητική και σίγουρα δεν αρμόζει στον πρόεδρο της Λίγκας!
Αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα του Τάσου Κάκου ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στα αποδυτήρια συνοδευόμενος από τον Δημήτρη Γόντικα, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στα χρονικά! Αντί λοιπόν αυτό να εκτιμηθεί ο κ. Μαρινάκης, προφανώς με την ιδιότητά του ως προέδρου της Σούπερ Λίγκα, αλλά με εντελώς οπαδική -οπτική και συμπεριφορά- απευθυνόμενος στον κ. Κακο του είπε: "Αλλοίωσες το αποτέλεσμα, είχες πολύ λάθος αποφάσεις σε όλο το δεύτερο ημίχρονο"!

Στη συνέχεια ρώτησε ποιος είναι ο Ακρίβος και όταν ο βοηθός του είπε εγώ του απάντησε: "Ήσουν άθλιος σε όλο το δεύτερο ημίχρονο". Στη συνέχεια ο επόμενος που πλησίασε τον κ. Βασάρα και του είπε:"Βασάρα δεν μας τα λες καλά". Δεν ήταν όμως μόνο αυτή τη δράση του προέδρου της διοργανώτριας αρχής! Αρχικά, αντάλλαξε ορισμένα "Γαλλικά" με τους φίλους των πρασίνων όταν πήγαινε στην σουίτα για να παρακολουθήσει το δεύτερο ημίχρονο. Έπειτα όταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναζαν ρυθμικά "Ερνέστο Βαλβέρδε" εκείνος έπιανε τα γεννητικά του όργανα, ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήταν το "Αντε γ...." που είπε στους φίλους του Τριφυλλιού κατά τη διάρκεια του επεισοδίου του Τάσου Μητρόπουλου.

1 comments:

kostakic plk said...

an to kane ilikrina bravo tou...

Post a Comment