27/10/2010

Διαψεύδουν για Παντελίδη στην Καλλιθέα

Τέλος στις φήμες που ήθελαν τον Σάββα Παντελίδη να αναλαμβάνει προπονητής στην Καλλιθέα, έβαλε τη Δευτέρα (25/10) με επίσημη ανακοίνωση η διοίκηση της ομάδας.
Η διοίκηση του συλλόγου συνεχίζει τις επαφές της σε καθημερινή βάση, ώστε στο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου (31/10) με τον Πιερικό να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Στάθη Σταθόπουλου στον πάγκο των καλλιθεατών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλιθέας:
"Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε φιλικό μεταξύ της επαγγελματικής ομάδας και της ομάδας Νέων μας στο γήπεδο της παραλίας Τζιτζιφιών. Η πρώτη ομάδα επικράτησε των νέων με σκορ 4-1, όπου αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής στις επίσημες υποχρεώσεις, οι οποίοι άφησαν καλές εντυπώσεις. Η αναμέτρηση διήρκησε δύο 35λεπτα και τα γκολ σημείωσαν οι Παπαναστασίου, D’acol, Σπυριδάκης και Πλατέλλας.
Οσον αφορά δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο αναφορικά με άρνηση του κ. Παντελίδη να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, η διοίκηση της ΠΑΕ ενημερώνει ότι ουδέποτε ήρθε σε επαφή ή έκανε πρόταση συνεργασίας στον συγκεκριμένο προπονητή".

0 comments:

Post a Comment