05/11/2010

Εν αναμονή προκήρυξης

Τη δημοσιοποίηση προκήρυξης αναμένουν οι διωκτικές αρχές ως το επόμενο βήμα των τρομοκρατών έπειτα και από τη σύλληψη φερόμενων μελών της «Συνωμοσίας πυρήνων της φωτιάς». Οι άντρες της αντιτρομοκρατικής θεωρούν πως το κείμενο θα δημοσιευτεί σε ηλεκτρονική σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.


Η έρευνα των διωκτικών αρχών έχει ανοίξει σα βεντάλια προς πολλές κατευθύνσεις με κυρίαρχο στόχο τον εντοπισμό των υπόλοιπων μελών της οργάνωσης. Ο φάκελος της υπόθεσης των τρομοδεμάτων εμπλουτίζεται καθημερινά με καινούργια στοιχεία που προκύπτουν από τα όσα συλλέγονται. Πάντως ο συναγερμός για τα ύποπτα δέματα δεν έχει λήξει καθώς εκφράζονται φόβοι για την ύπαρξη και 15ου πακέτου που βρίσκεται εντός της χώρας, άγνωστο που και πότε θα παραδοθεί.


Ενώ οι δυο νεαροί παραμένουν προφυλακισμένοι στις φυλακές Κορυδαλλού και Μαλανδρίου, οι αστυνομικοί αναζητούν το κατάστημα από το οποίο Τσάκαλος και Αργυρού προμηθεύτηκαν την πυρίτιδα που χρησιμοποίησαν στα παγιδευμένα δέματα. Κατάστημα που εικάζεται ότι στεγάζεται σε περιοχή πλησίον του σπιτιού που οι δυο κατηγορούμενοι από κοινού με τους συνεργούς τους χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο.
Στις σωστές πόρτες που θα κρύβουν πίσω τους την ύπαρξη γιάφκας ελπίζουν ότι θα τους οδηγήσουν τα κλειδιά που βρέθηκαν στη κατοχή των νεαρών τα οποία εξετάζονται και θεωρούνται προσωρινά «ορφανά».


Ήδη στα γραφεία της αντιτρομοκρατικής αναλύονται οι κασέτες από τις κάμερες των κλειστών κυκλωμάτων των εταιρειών ταχυμεταφορών οι οποίες ενδέχεται να έχουν καταγράψει καρέ καρέ τις κινήσεις των Αργυρού-Τσακαλου. Όπως κάτω από το μικροσκόπιο έχουν τεθεί και οι δυο τηλεκάρτες που κατασχέθηκαν από τους δυο συλληφθέντες.

Πληροφορίες από τη ΓΑΔΑ αναφέρουν ότι οι νεαροί έκαναν χρήση της κάρτας προκειμένου να επικοινωνήσουν με τις εταιρείες κούριερ. Μεταξύ των πολύτιμων στοιχείων που κρατούν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, είναι και όσα άφησαν πίσω τους οι κατηγορούμενοι, όπως τα μέσα μεταμφίεσης τους (περούκα, καπέλα, κράνη) για την ύπαρξη DNA.


http://www.newsbomb.gr/koinonia/story/en-anamoni-prokiruksis

0 comments:

Post a Comment