06/11/2010

Αντί για exit polls, Μπάλο!

Πιστή στο προφίλ του ανάλαφρου τηλεοπτικού προγράμματος που έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια η κρατική τηλεόραση, επιλέγει μεν να μην διαθέσει κονδύλια για τη διεξαγωγή exit poll, αλλά μεταδίδει ακάθεκτη την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην Υγειά μας", μία ημέρα πριν τις εκλογές!

Με αυτόν τον τρόπο η ΕΡΤ επιδιώκει να έχει "και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο"! Από τη μια κάνει το χατίρι της κυβέρνησης η οποία δεν ήθελε με τίποτα να δημοσιοποιηθεί το αποτέλεσμα των exit polls από τις 19.00 το απόγευμα, από την άλλη εξασφαλίζει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης ετοιμάζοντας ένα αφιέρωμα στα δημοτικά τραγούδια, παραμονές των κρίσιμων εκλογών!

Πρεμιέρα λοιπόν σήμερα το βράδυ για την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην Υγειά σας" με τσάμικα, καλαματιανά και νησιώτικα "για να πάνε κάτω τα φαρμάκια"!

Είναι αυτονόητο ότι η απόφαση μετάδοσης της πρεμιέρας την παραμονή των εκλογών, δεν αφορά τον παρουσιαστή της εκπομπής αλλά την κρατική τηλεόραση που αποδεικνύει στην πράξη ότι ακόμη και σε αυτήν τη δύσκολη χρονική στιγμή είναι για τα ... πανηγύρια!

0 comments:

Post a Comment